UCL | Oyuna göre iyi skor..


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 3.haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Schalke 04'ü konuk etti. İyi bir oyun ortaya koyamayan Fatih Terim'in öğrencileri, sahadan 0-0'lık skorla ayrıldı ve grupta puanını 4'e yükseltti. Karşılaşmada öne çıkan detaylar, istatistikler ve maçın rakın rakamlarla analizi şu şekilde..

1: Galatasaray, bugün takım halinde 13 orta girişiminde bulunurken bunlardan sadece 1'i isabetli oldu.

3: Kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçına 11'de başlayan ve savunmada harika bir performans gösteren genç stoperimiz Ozan Kabak, Schalke 04 karşısında 4 kez top kapma hamlesinde bulunurken bunların 3'ünde başarılı oldu.

3.2: Garry Rodrigues, 3 şut pası ile takımının en çok şut pası veren ismi oldu.

5: 6 kez ile maçın en çok adam geçme denemesinde bulunan oyuncusu olan Ndiaye, bunların 5'inde başarılıydı.

6: Ozan'la birlikte maçın en iyilerinden olan Fernando Muslera, Schalke 04 oyuncuları tarafından kaleye gönderilen 6 şutun tamamında kalesini gole kapatmayı başardı.

7: Galatasaray, bu sezon 7.kez Türk Telekom Stadyumu'na çıkarken ilk defa bir maçtan gol atamadan ayrıldı.

10: Badou Ndiaye, yaptığı 10 hatalı pas ile Nagatomo'nun ardından takımın en çok hatalı pas yapan ismi oldu.

%25: Eren Derdiyok, oyunda kaldığı süre içerisinde 4 kez hava topu mücadelesine girerken bunların sadece 1 tanesinde başarılı olarak %25 hava topu kazanma oranı yakaladı.

%59: Galatasaray, karşılaşma sonunda %59 topla oynama oranına sahipti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0