UCL | Yenemiyorsan yenilme...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Ali Sami Yen'de Alman temsilcisi Schalke 04'ü konuk etti. Alman ekibinin daha etkili oynadığı karşılaşma 0-0 sona erdi ve Galatasaray, grupta puanını 4'e yükseltti. 

Birçok oyuncusundan yoksun olan Galatasaray, karşılaşmaya Muslera, Linnes, Ozan, Maicon, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Sinan, Rodrigues ve Eren Derdiyok ilk onbiriyle başladı. Kontrollü başlayan maçta Galatasaray, 8. dakikada Garry Rodrigues'in uzaktan sert şutuyla rakip kaleyi yokladı. 12. dakikada Schalke 04 tehlikeli geldi. Savunma arkasına atılan topta Evgen Konoplyanka, Muslera ile karşı karşıya kaldı ve topu aşırdı. Kaleye giden topu Linnes çizgiden çıkardı. 35. dakikada Maicon'un frikikten sert şutu üstten dışarı çıktı. İlk yarının sonunda Galatasaray gole çok yaklaştı. Son çizgiye inen Garry Rodrigues, topu içeri çevirdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Eren Derdiyok bekletmeden sert vurdu ancak kaleci Alexander Nübel gole izin vermedi. İlk yarıda başka gol pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip Schalke 04 oldu. İkinci yarının hemen başında savunma arkasına atılan topta Breel Embolo, Muslera ile karşı karşıya kaldı. Embolo'nun sert vuruşunda Muslera gole izin vermedi, dönen topta bir kez daha şansını deneyen Embolo'nun kaleye giden topunu Ozan Kabak çizgiden çıkardı. 52. dakikada Nagatomo sarı kart gördü. 58. dakikada Schalke, Empolo ile 1-0 öne geçse de hakemler pozisyonun ofsayt olduğuna kanaat getirdi ve golü iptal etti. 61. dakikada Sinan Gümüş yerine Selçuk İnan oyuna girdi. 70. dakikada Eren Derdiyok yerine Muğdat Çelik oyuna girdi. 81. dakikada Galatasaray'da sakatlanan Yuto Nagatomo yerine Ömer Bayram oyuna girdi. 94. dakikada Younes Belhanda iki kişinin arasından çıkıp sert vurdu ancak top üstten dışarı çıktı. Karşılaşmada başka pozisyon olmadı ve maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray, gruptaki puanını 4'e yükseltti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0