Wesley Sneijder: Galatasaray'da güzel zamanlar geçirdim

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan gönderilen eski futbolcumuz Wesley Sneijder, beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile yeniden çalışmak isteyeceğini belirten Sneijder, Galatasaray'da güzel zaman geçirdiğini de belirtti. Wesley Sneijder'in açıklamalar şu şekilde...

ÖZEL DERBİLERDE FORMA GİYDİĞİM İÇİN ŞANSLIYIM
Tabii ki kendi ülkenizde oynadığınız maçlar daha özel. Ajax-PSV derbileri çok güzeldi. İspanya'da Real Madrid-Barcelona derbisi çok başkaydı. Gol de atmıştım. Ancak İtalya'daki derbiler çılgıncaydı. Inter-Milan... İki takım da aynı statta oynuyor. Taraftarlar yarı yarıya oturuyordu. Birçok derbide bu olmaz. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sadece bir takımın taraftarı oluyor. İtalya'da kale arkası tribünü tamamen deplasman takımına verilirdi. Bu özel derbilerde forma giydiğim için şanslıyım.

MOURİNHO'NUN SON 20-25 DAKİKA KORKUDAN TİTREDİĞİNİ BİLİYORUM
Galatasaray'da Real Madrid'e ilk maçta 3-0 yenilmiştik. Takımdaki herkes tüm dünyaya Real Madrid'e rakip olabileceğimizi göstermek istiyordu. 3-1 yaptık durumu, sadece 1 gol gerekiyordu. Mourinho'nun son 20-25 dakika korkudan titrediğini biliyorum.

GALATASARAY'DA GÜZEL ZAMANLAR GEÇİRDİM
Galatasaray'da en büyük hayal kırıklığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı çünkü ayrılmaya hiç hazır değildim. Orada çok güzel zamanlar geçirdim. Bir karar verildi, formamı aldılar, 10 numarayı başkasına verdiler. Tatilden dönene kadar haberim yoktu. Tatilden dönüşüm ve kulüpten ayrıldığım güne kadarki süreç hayal kırıklığıyla doluydu çünkü hala pek çok şey yapabilirdim, yapmayı da istiyordum ama bazen birileri karar alır ve siz de bunu kabul etmek durumunda kalırsınız.

FATİH TERİM İLE ÇALIŞMAK İSTERİM
Fatih Terim ile de Jose Mourinho ile de yeniden çalışmayı isterim. İkisiyle de aram iyiydi ve bana inanan teknik direktörlerdi. Mourinho, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra bana öz güven verdi. Fatih Terim'de aynısını Inter'den ayrıldıktan sonra yaptı. Fatih Terim beni Galatasaray'a getirdi ve ilk günden itibaren orada özel bir yerim olduğunu hissettirdi. Saha dışında ikisinin de benzer olduğunu söyleyebilirim. Onlar da taktiksel ve teknik açıdan birbirlerinden farklıydı. Gelecekte ikisiyle de yeniden çalışmayı çok isterim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0