Ahmet Çalık'a talip var!

Galatasaray'da beklenen performansı bir türlü veremeyen ve forma şansı bulmakta da zorlanan Ahmet Çalık'a Süper Lig'ten talip çıktı. 24 yaşındaki stoperi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor gözüne kestirdi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Stoper bölgesindeki oyuncuları Mustafa Yumlu ve Dany’nin sakatlıkları nedeniyle bu bölgeye takviye yapmak için arayışlara başlayan Akhisarspor, Galatasaray’da forma şansı bulamayan Ahmet Çalık’ı gündemine aldı. 

Yeşil-Siyahlılar, Galatasaray’da forma şansı bulamayan Ahmet Çalık’ı gözüne kestirdi. Teknik direktör Cihat Arslan, Galatasaray’ın hocası Fatih Terim ile bizzat görüşüp, Ahmet’i kiralık olarak isteyecek. Serdar Aziz, Ozan Kabak ve Maicon’un arkasında 4. stoper olarak kalan Ahmet de düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0