Ataman Güneyligil: Derbi maçlarını kaybetmek çok üzüntü verici

Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, 3-0 mağlup olunan Fenerbahçe karşılaşması sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Ataman Güneyligil’in açıklamaları şu şekilde:

DERBİ MAÇLARINI KAYBETMEK ÇOK ÜZÜNTÜ VERİCİ
Özellikle derbi maçlarını kaybetmek çok üzüntü verici. Daha da üzüntü verici olan aslında tecrübeli oyuncularımızın tecrübelerini sahaya yansıtamamaları. Sezon başından beri Milli Takımdan gelen oyuncularımız, hem bizim Türk oyuncularımız ve yabancı oyuncularımız beklediğimiz kaliteye, beklediğimiz performansa henüz ulaşamadılar. Çözmeye çalışıyoruz. Antrenmanlarda gayet iyi oluyor. Antrenman temposunun yarısını maça yansıtabilsek çok daha değişik skorlar olacak. Yansıtamıyoruz bir türlü açıkçası. Son 3 maç Beşiktaş, Vakıfbank ve Fenerbahçe maçları bize bunu gösterdi. Bugün Elifsu ve Dilara biri 16, biri 18 yaşında. İki tane canavar gibi çocuk ablalarının eksik performansında içeri girdiler ve basit oynayarak, sorumluluk alarak gayet iyi iş yaptılar. Onlar adına mutluyum. Artık galibiyetlere başlamak lazım. Sıkı bir periyottan çıktık. Mağlubiyetleri yok bugüne kadar. Çok tehlikeli bir takım. 3 tane Dominikli, çok yüksek, iyi, kuvvetli ve sert oyuncuları var. Kendi sahamızda oynayacağız. Umarım son 3 maçtaki performansımızı tekrar göstermeyiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0