Ataman Güneyligil: Oyun içinde çok fazla kopmalar yaşadık..

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımızın, Çanakkale Belediye’yi 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Ataman Güneyligil, açıklamalarda bulundu. Oyun içinde çok fazla kopmalar yaşadığımızı söyleyen Güneyligil, blok bölgesinden memnun olmadığını ancak defans ve atak oranlarından memnun olduğunu belirtti.

"OYUN İÇİNDE ÇOK FAZLA KOPMALAR YAŞADIK"
“Oyun içinde çok fazla kopmalar yaşadık. Özellikle blok bölgesinden çok memnun değildim. Blokçularımız çok zayıf kaldı. Daha doğrusu rakip takım bloklarımızı da iyi kullandı da diyebiliriz. Bloğumuza değen bütün toplar neredeyse sayı oldu. Ama defans ve atak oranlarımız için çok memnunum."

"ELİF SU'NUN ÇOK UZUN YOLU VAR"
"Önümüzdeki maç ligin yeni takımlarından Karayolları olacak. Ankara’da onlarla karşılaşacağız. Ciddi bir maçımız var. Umarım onu da kazanırız. Elif Su, 16 yaşında bir çocuk. Çok uzun yolu var. Fırsat buldukça sahaya koymaya çalışıyoruz ama ‘bench’teki oyuncular sahaya girdiğinde katkı vermeli. Bugün o katkıyı alabildiğimi düşünmüyorum. Ben sahaya girmelerine şans veriyorsam onlar da bunun karşılığını vermeli."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0