BSL | Rakibimiz Afyon Belediyespor

Avrupa mesaisinden galibiyetle dönen Galatasaray, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7.haftasında Afyon Belediyespor'u Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlayacak. Karşılaşmanın yarın saat 20.00'dan itibaren Tivibu Spor kanalından naklen yayınlanacağını bildirelim.

RAKİBİMİZİ TANIYALIM
Afyon Belediyespor geçen sezonu Erkekler Basketbol 1.Ligi'nde geçirirken, play-off finalinde Bahçeşehir Koleji'ni 3-1 geçmiş ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı. Gelen şampiyonluğun ardından yaz transfer döneminde kadrosuna Cemal Nalga, Edgaras Zelionis, Tyrus Mcgee, Earl Calloway, Andrew White, Kerem Gülmez ve Dorukhan Engindeniz'i katan Afyon ekibi lige ise istediği gibi başlayamadı. Geride kalan altı hafta beş maça çıkan Afyon Belediyespor, 2.hafta bay, tek galibiyetini ligin güçlü ekiplerinden Tofaş'a karşı 96-85'lik skorla aldı. Bu maçlarda Afyon adına öne çıkan isimler ortalama 16 sayı, 6.8 ribaund ile Marco Shyderrick Knight, 11 sayı, 5.4 asist ile Earl Calloway ve 14.2 sayı, 5.6 ribaund ile Jamelle William Hagins'ti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0