"Bu maçı kazanmamız gerekiyor"

Erkek Basketbol Takımımızın, 7DAYS EuroCup A grubu yedinci haftasında oynayacağı Germani Basket Brescia maçı öncesi oyuncularımızdan Caner Erdeniz, Marko Arapovic, Zach Auguste ve Erol Can Çinko açıklamalarda bulundu.

CANER ERDENİZ
"İyi hazırlandığımız bir karşılaşma. Gruptaki sıralama açısından çok önemli bir maç. Kazanıp gruptan çıkma adına önemli bir avantaj sağlamak istiyoruz. Umarım Brescia maçını kazanıp grubun son karşılaşmasında da evimizde Kızılyıldız'ı yenerek gruptan çıkarız."

MARKO ARAPOVİC
"Deplasmanda oynayacağımız Brescia maçı çok zor olacak. Bu maçı kazanmamız gerekiyor ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Onlara karşı kendi evimizde oynadığımız karşılaşmada gayet iyi bir performans göstermiştik. Umarım bu maç daha iyi bir performans göstererek karşılaşmadan galibiyet ile ayrılırız."

ZACH AUGUSTE
"Bu maça çok iyi konsantre olmalıyız. Şu ana kadar gösterdiğimiz performansı daha da ileriye taşımamız gerekiyor. Deplasmandan galibiyet ile dönmek bizim için çok kritik olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapıp Türkiye'ye galibiyetle dönmek istiyoruz."

EROL CAN ÇİNKO
"Gruptan çıkmak için bu maçı kazanmamız lazım. Şu ana kadar grup maçlarında deplasmanda maç kazanamadık. Bir üst turda devam etmek istiyorsak deplasmanda da galibiyet almamız gerekiyor. Monaco maçı ve yarın oynayacağımız maç bu yüzden çok önemli. Grupta kalan maçların üçünü de kazanarak grubumuzu en iyi yerde bitirmek istiyoruz." 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0