Efe Güven: Son dönemde çok ciddi karakter koyuyoruz..


Galatasaray'ın OGM Ormanspor'u mağlup ettiği maçın ardından başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarda bulundu. Takımın son dönemde çok ciddi bir karakter koyduğunu söyleyen Güven, Ankara'da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

TAKIMIM SON DÖNEMDE ÇOK CİDDİ KARAKTER KOYUYOR
"Milli takım arasından önce Ormanspor’la oynayacağımız maç bizim açımızdan çok önemliydi. Moskova'da iyi oynayıp farklı kazandığımız maçtan sonra bunu devam ettirmek istiyorduk. Yorucu bir seyahat sonrası maç öncesi sadece bir antrenmanla maça çıkabildik. Sahaya koyduğumuz mücadeleden ve savunmadan dolayı çok mutluyum. Takımım son zamanlarda çok ciddi karakter koymaya başladı. Bu senenin zor bir sene olduğunun farkında ve bilincindeyiz. Sahada yer alan staff’tan oyuncuya kadar herkes bu sene elinden gelenin daha fazlasını vermeye çalışıyoruz. Tam anlamıyla bir birlik ve beraberlik havası var. Bu mücadelemizin üstüne koya koya sezonun geri kalanını oynayacağız. Kısa bir tatil sonrası önümüzdeki ki Gündoğdu Adana Basketbol maçının hazırlıklarına başlayacağız. Milli takıma giden oyuncularımıza sakatlıksız ve başarılı bir kamp dönemi diliyorum."

TARAFTARIMIZ EVİMİZDEYMİŞİZ GİBİ HİSSETTİRDİ
"Ayrı bir parantez de Ankara’da bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza açmak istiyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Kendimizi deplasmanda değil de sanki evimizdeymişiz gibi hissettirdiler."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0