Ertuğrul Erdoğan: Başımızı kaldırıp yeniden işe koyulacağız..

Galatasaray'ın 7DAYS EuroCup sekizinci haftasında Germani Basket Brescia'ya 88-65 mağlup olduğu maçın ardından başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu. İkinci yarının başında maçı kaybettiren hataları yaptıklarını söyleyen Erdoğan, savunma ve hücumda adeta kontak kapattıklarını vurguladı.

BAŞIMIZI KALDIRIP YENİDEN İŞE KOYULACAĞIZ
"Brescia takımını kutluyorum. Çok iyi bir basketbol ortaya koydular. İkinci yarının başında maçı kaybettiren hatalar yaptık. Ligde kaybettiğimiz maçın gölgesinden kurtulamadığımızı düşünüyorum. Ancak bu maç çok önemliydi ve bazı oyuncularımın neden hala orada takılı kaldığını anlamıyorum. Bu tarz maçlara sıfırdan başlamalı ve sorumluluk almalısınız. Bugün bunu yapmadık. Hem hücumda hem savunmada kontak kapattık. Saha içi yüzdelerimiz inanılması güç derecede kötüydü. Nigel Hayes ve Zach Auguste dışında skor üretebilen oyuncu bulamadık. Çok kötü bir maç oynadık ama başımızı kaldırıp yeniden işe koyulacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0