Ertuğrul Erdoğan: Oyunun kontrolünü elimizde tutmaya çalışacağız..

Erkek Basketbol Takımımızın yarın Sinan Erdem'de oynayacağı ratiopharm Ulm maçı öncesi, başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu. Gruptaki sıralama açısından çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Erdoğan, rakibin yüksek tempo isteyeceğini bu yüzden oyunun kontrolünü elimizde tutmamız gerektiğini vurguladı.

OYUNUN KONTROLÜNÜ ELİMİZDE TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ
"Bizim gruptaki pozisyonumuz açısından önemli bir maç. Evimizde oynayacağımız iki maçtan bir tanesi. Ulm ile oynadığımız ilk maçı iki uzatmada kaybettik. Ulm grupta şu an bizden üst sırada bulunuyor. Çok tempolu ve hızlı bir basketbol oynuyorlar. Undersized uzunlara sahip oldukları için de rakiplerine çok ters gelen bir basketbol oynuyorlar. Dolayısıyla biz mümkün olduğu kadar bire bir savunmalarımızı iyi yapıp, savunmada yardımlaşarak iyi bir takım savunması yapmak istiyoruz. Hücumda da onların yüksek tempoyu zorlayacaklarını düşünerek oyunun kontrolünü elimizde tutmaya çalışacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0