Fatih Terim 3-5-2'den memnun kaldı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eksiklerin de etkisiyle Kayserispor maçında formasyon değişikliği yapıp, 3-5-2 sistemiyle oynamıştı. Terim'in takımın gösterdiği performanstan memnun kaldığı öğrenildi.

Skorer'in haberine göre; Sakat ve cezalılar yüzünden Galatasaray'ın Kayseri'de oynamak zorunda kaldığı 3-5-2 sistemi önümüzdeki karşılaşmalarda da devam edecek. Maicon'un dahil olmasıyla beraber Ozan-Maicon-Serdar'dan oluşan savunma kurgusu görevini kusursuz yerine getirirken, bundan sonraki süreçte de beraber oynamaya devam edecekler. Ayrıca yine eksikler yüzünden tercih edilen 5'li orta saha kurgusunun da görevini iyi yapması memnuniyet yarattı.

ONYEKURU BÖYLE DEVAM EDECEK
Kayseri maçı özellikle Onyekuru'nun performansı açısından da yine referans olarak alınacak. 2 gol atan Nijeryalının forvet hattında etkin bir görüntü sergilemesi nedeniyle bundan sonra da bu şekilde oynatılmaya devam edeceği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0