Fatih Terim'den Kayserispor maçında sürpriz taktik!

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Kaysersipor maçı öncesinde Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in karşılaşma için maç planı belli oldu. İmparator, sakatlıklar ve cezalılardan dolayı zorlu deplasmanda taktiksel değişikliğe gidecek.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Kayserispor karşısında taktiksel bir değişikliğe gidecek ve sürpriz bir kadro çıkaracak. Schalke maçlarında oyunun gidişatı sırasında 3'lüye dönen Terim, Kayserispor karşısında maça üçlü savunma ile başlayacak.

FATİH TERİM 3-5-2'YE DÖNÜYOR!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tam 7 futbolcusunda yararlanamayacağı için Kayseri deplasmanında sistem değişikliğine gitmeyi planlıyor. Tecrübeli teknik adamın Kayseri'de savunma hattında Serdar- Ozan ve Maicon'a aynı anda ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

Orta sahayı ise kalabalık tutup 5 kişiden oluşturmayı planlayan Terim'in ilk 11'de Selçuk ve Feghouli'ye de yer vereceği öğrenildi. Mariano ve Linnes'e orta sahada görev vermeyi planlayan Terim, en ileri uçta Onyekuru ile Sinan ikilisini kullanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0