E-Spor | Galatasaray Espor yeni sezonda Vadi’ye iniyor!

Son dönemde E-Spor'da atağa geçen ve önemli başarılara imza atan Galatasaray Espor  yeni sezonda vadiye inmeye hazırlanıyor... Galatasaray Espor takımının Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde mücadele edeceği açıklandı..

Lolespor haberi şu şekilde duyurdu: Tarihi boyunca Galatasaray ismi başarılar ile birlikte anıldı. Adının geçtiği her branşta şampiyonluk iddiasında oldu. Yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılar ile adını tüm dünyaya duyurdu. Espor sahnesindeyse bir süredir Galatasaray adını göremiyorduk. Ezeli rakipleri Vadi'de boy gösterirken onlar VFŞL'yi uzaktan takip etmekle yetindi. 2019 ile birlikte bu durum değişiyor. Yenilenen yapısıyla beraber Galatasaray Esports sahneye yeniden adım atıyor.

Lig yapısında köklü değişiklikler olacağı açıklanan Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde 2019 Sezonu'nda mücadele edecek diğer 9 takım ise şöyle:

1907 Fenerbahçe, Bahçeşehir SuperMassive, Beşiktaş, Bursaspor Esports, Dark Passage, Galakticos, HWA Gaming, Royal Youth, Team Aurora

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0