Galatasaray'da Emre Akbaba sürprizi!

Spor Toto Süper Lig'in yedinci haftasında Ali Sami Yen'de oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sol ayak baş parmak tarak kemiğinde kırık oluşan ve sezonun ilk yarısını kapattığı söylenen Emre Akbaba konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli futbolcunun bu hafta güçlendirme çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Erzurum maçında sol ayak baş parmak tarak kemiği kırılan ve devreyi kapattığı bildirilen Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba'dan iyi haber geldi. Yapılan kapalı redüksiyon yöntemi sonrası 30 Eylül'de ayağı alçıya alınan Emre'nin bu hafta alçı çıktıktan sonra güçlendirme çalışmalarına başlayacağı kaydedildi. 26 yaşındaki futbolcunun Aralık ayının 2. ya da 3. haftasında çalışmalara başlamasının beklendiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0