Galatasaray'ın 2 yüzü!

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı olan Galatasaray, Atiker Konyaspor'u ağırlıyor. Galatasaray'da moraller bozuk ama iyi haberler de var. Serdar ve Ozan 11'de...Yeni 10 numara Feghouli... Yönetim 5.5 milyon Euro ödeme yaptı.

OLUMSUZ
1- Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş cezaları nedeniyle saha kenarında olamayacaklar. Ayrıca derbiden dolayı Kuzey ve Batı Tribün'deki 5 blokta kombine sahipleri Konyaspor maçını izleyemeyecek.

2- Aslan'da Ndiaye, Donk ve Rodrigues'in cezaları sürüyor.

3- Emre Akbaba'nın ardından Sinan Gümüş ve Belhanda da devreyi kapadı. Teknik direktör Fatih Terim'in ilk 11 için neredeyse alternatifi kalmadı.

4- Akhisar ve F.Bahçe hoca değişikliği yaşadıktan sonra oynadıkları maçta G.Saray'a çelme taktı. Konya'da Rıza Çalımbay yerine Aykut Kocaman göreve getirildi.

OLUMLU
1- Sarı-kırmızılı yönetim, futbolcuların biriken 5.5 milyon Euro alacağını ödedi. Fatih Terim de milli takımlardan tüm oyuncuları dönünce Çarşamba sabahı takıma kahvaltı verdi.

2- Bir ay önceki Bursaspor maçından beri sahalardan uzak olan Fernando-Eren Derdiyok ikilisi takıma geri döndü. İki oyuncu da ilk 11'de olacak.

3- Milli Takım'da sakatlanan Serdar Aziz'in MR'ı temiz çıktı, göreve hazır. Ozan Kabak'ta da sorun yok.

4- Belhanda'nın yokluğunda yeni 10 numara Feghouli, Cezayir Milli Takımı'nda bu bölgede oynadı ve asist yaptı. Feghouli, Florya'ya hem formda hem moralli döndü.
(Sabah)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0