Hücumcular gol orucunda!

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 4 maçı da kazanamayan Galatasaray'da her ne kadar teknik direktör Fatih Terim derbideki oyundan memnun olsa da, saha içinde sıkıntılar baş gösteriyor. Kısıtlı kadro ve üstüste yaşanılan sakatlıklar sonrasında tabir-i caizse maça çıkacak kadroyu kurmakta zorlanan teknik heyeti en çok zorlayan konuların başında hücum oyuncularının formsuzluğu geliyor. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın kadrosu içerisinde hücum hattında yer alan Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Henry Onyekuru, Garry Rodrigues, Sofiane Feghouli ve Muğdat Çelik'in son 7 resmi maçta takıma hücumsal anlamda katkısı sadece 1 gol olurken, bu isimler takım arkadaşlarına asist dahi yapamadı. Son olarak derbide Galatasaray'ın golleri Ryan Donk ve Martin Linnes'ten gelirken, ligde alınan son 2 galibiyette de Ryan Donk ve stoper Maicon'un imzası vardı.

Yaşanılan bu durum teknik direktör Fatih Terim'in canını sıkarken, hücum hattındaki oyuncuların form durumlarının düşük olması takım içinde ayrı bir arayışı beraberinde getirdi. İmparator'un özellikle son dönemde performansından memnun olmadığı Sinan Gümüş ve Garry Rodrigues'i kulübeye çekmesi, Muğdat Çelik'e hücum hattında forma şansı tanıması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0