"İnşallah lige iyi bir başlangıç yapacağız"

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 1. haftasında konuk edeceği Çanakkale Belediye maçı öncesi yönetici Okan Böke, başantrenör Ataman Güneyligil ve oyuncularımız Nursevil Aydınlar, Aslı Kalaç, Buse Kayacan GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

OKAN BÖKE
“İyi bir başlangıç umut ediyorum. Ben kızlarımıza tüm sezon için başarılar diledim. Allah sakatlık vermesin, başarısı bol, galibiyeti bol, mutlu olacağımız bir sezon nasip eylesin. Hocaya, ekibe, oyunculara güvenimiz tam. Zaten biz kurduk bu takımı. Bunun günahı kimsede değil. Elimizden gelen mücadeleyi gösterecek çocuklar. Cumartesi gününden itibaren inşallah galibiyet serisine başlayacağız.”

ATAMAN GÜNEYLİGİL
“Eylül’ün başında başladık çalışmalara. Bugün sanırım 101. antrenmanımızı yapıyoruz. Bazen çifter çifter bazı günler 3 antrenman yaptık. Milli oyuncularımızla kısa sürede çalışma fırsatı bulduk. Birazcık tabii uyumsuzluğumuz var ama kısa sürede atlatacağımızı umuyorum. Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı var. Bu sene 2 yabancı oyuncumuz var. İkisi de daha önce bizde oynayan oyuncular ve Türkçe anlayabiliyorlar. O yüzden kolay kaynaşma oldu. Bunun da sahaya yansıyacağını umuyoruz.”

NURSEVİL AYDINLAR
“Beklediğimiz an geldi sezonumuz başlıyor. Çok güzel hazırlandık. İlk maç her zaman önemlidir derler. Galibiyetle başlamak önemli. Devamı da öyle olur inşallah. İlk maçımızda taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmasınlar. Onların gücüne, desteğine ihtiyacımız var.”

ASLI KALAÇ
“Hasret bitiyor artık. Ağustos’un ortasından beri çalışıyoruz. Dünya Şampiyonası’ndan dolayı çok uzun bir hazırlık sürecimiz vardı bu dönem. Bir an önce Cumartesi gelsin istiyoruz. Cumartesi ilk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.”

BUSE KAYACAN
“İki aydır çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yaklaşık 15 tane hazırlık maçı yaptık. Çok güzel geçti hepsi. Bize çok iyi kazanımları olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu kazanımları şu an gerçek sezona da yansıtacağız ve iyi bir başlangıç yapacağız Çanakkale maçıyla.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0