Milli ara sonrası kaybetmiyor!

Bir çok eksik ve sakata rağmen milli ara öncesinde Kayseri deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönen Galatasaray, milli aranın ardından Konyaspor'u evinde ağırlayacak. Teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere bir çok cezalı ve eksik oyuncusu bulunan Galatasaray, evinde taraftarının büyük desteğiyle birlikte bu eksikliğini kapatmaya çalışacak ancak ilginç bir istatistik mevcut.. Son şampiyon Cimbom, bu sezon milli ara dönüşünde hiç kaybetmedi! 

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli aranın ardından heyecan Galatasaray - A. Konyaspor mücadelesi ile başlayacak. Müsabaka Türk Telekom Stadyumu'nda yarın saat 20.30'da başlayacak. Milli ara sonrasında Konyaspor karşısına çıkacak olan sarı-kırmızılılar, bu sezon milli maçların ardından mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon milli maçlar dolayısıyla verilen aranın ardından Süper Lig'de oynadığı 2 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Fatih Terim'in öğrencileri bu 2 maçta 1 galibiyet - 1 beraberlik aldı

Eylül ayındaki milli mesaiden sonra evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Aslan, sahadan 4-1 galip ayrıldı. Ekim ayındaki aradan sonra da iç sahada oynayan Cimbom, Bursaspor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı.  Galatasaray bu sezon verilen 3. aranın ardından yine evinde oynayacak. 

Galatasaray'da zorlu mücadelede oynamayacak olan isimler bir araya geldiğinde ise, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir takım oluşturmak mümkün.. Fenerbahçe derbisi sonrası çıkan olaylar nedeniyle ceza alan Badou Ndiaye, Ryan Donk ve Garry Rodrigues'in yanı sıra sakatlıkları sebebiyle Yuto Nagatomo, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Sinan Gümüş sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0