Nedim Özbey: İnanılmaz defans yaptık..

CEV Cup 16'lı final ilk maçında 3-0 kazanılan Mladost Zagreb maçı sonrası Başantrenörümüz Nedim Özbey açıklamalarda bulundu. Önemli bir takımla karşılaştıklarını söyleyen Özbey, takımdan 5 oyuncunun Hırvat milli takım forması giydiğini belirtti. Nedim Özbey, çok iyi savunma yaparak maçı kazandıklarını vurguladı.

İNANILMAZ DEFANS YAPTIK
“Bugün gerçekten iyi oynadık. CEV Cup’a katılan bir takımı ciddiye almak lazım. Zagreb’in oyuncularından 5 tanesi Hırvatistan milli oyuncusu. Kaptanları bizim eski kaptanımız mücadeleci bir çocuk. İnanılmaz defans yaptık. İyi oynadık. Bloktan dönen topları çıkardık, atak yaptık. Roland’ı kazandık, uzun zamandır sakatlıklarla uğraşıyordu. Arhavi maçımız var önümüzde. Arhavi’deki, Hopa’daki herkesi bekliyoruz maça. Döndükten sonra Zagreb’e gidip bu maçın rövanşını alacağız.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0