Oyuncularımız milli takımda ne yaptı?

Kadromuzda yer alan altı futbolcu Serdar Aziz, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Martin Linnes ve Younes Belhanda liglere verilen milli arada ülkelerinin milli takımlarına davet edilmişti. Bu oyunculardan Serdar Aziz ve Younes Belhanda milli takımlarda sakatlanırken, diğer oyuncularımızın ise milli takımdaki performansları şu şekilde...

ÖMER BAYRAM
A Milli Takımımızın, Uluslar Ligi son maçında İsveç'e 1-0 mağlup olduğu karşılaşmaya yedek başlayan Ömer Bayram, 87. dakikada Hasan Ali Kaldırım yerine oyuna girdi ve maçın son bölümünde forma şansı buldu. Ömer Bayram, Milli takımımızın, 2018'in son maçında Ukranya ile 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçına ise ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. 

SOFIANE FEGHOULI
Milli takımı Cezayir'in Togo'yu deplasmanda 4-1 mağlup ettiği karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve kaptanlık pazubandını koluna takan Sofiane Feghouli, iyi oyununa Riyad Mahrez'in attığı 3. golde yaptığı enfes bir asistle taçlandırdı. 

HENRY ONYEKURU
Milli takımı Nijerya'nın Afrika Uluslar Kupası'nda Güney Afrika ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada forma şansı bulamayan Onyekuru, Nijerya'nın Uganda ile 0-0 beraber kaldığı hazırlık maçına da yedek kulübesinde başladı. Onyekuru, 78. dakikada Alex Iwobi yerine oyuna dahil oldu. 

MARTİN LİNNES
Linnes, Norveç Milli Takımı'nın Uluslar Ligi son maçında Güney Kıbrıs'ı deplasmanda Ola Kamara'nın golleriyle 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada forma şansı bulamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0