Serdar Aziz: En iyi şekilde hazırlandık..

Schalke 04 mücadelesi öncesi düzenlenen basın toplantısında Serdar Aziz de açıklamalarda bulundu. Maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Serdar, yarını sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

"YARINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ"
“Schalke takımı önemli bir takım, önemli oyunculara sahip. Kendi sahamızda ve deplasmanda aynı oyun felsefesinde oynuyoruz. Ön tarafta basan, pres yapan bir takımız. Hücum oyuncularının böyle pozisyonlara girmesi normal. Ön tarafa defans kurduğumuz için bunlar oluyor. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. İlk maçta ben oynamamıştım. Yarın inşallah forma şansı bulurum ve rakibimize çok fazla pozisyon vermeden güzel bir karşılaşma olur. En iyi şekilde hazırlandık. Yarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

"HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"
"Gruba Lokomotiv Moskova maçıyla başladık ve galibiyetle ayrıldık. Porto’da çok iyi performans sergiledik, çok pozisyona girdik ama mağlup olarak sahadan ayrıldık. Ardından kendi sahamızda Schalke ile berabere kaldık. Grupta her şey ortada. Yarın çok önemli bir karşılaşma olacak. Her şey bizim elimizde. Umarım yarın galibiyetle ayrılırız ve grubu iyi yerde tamamlarız."

"OZAN ÇOK YETENEKLİ"
"Ozan kardeşim gerçekten çok yetenekli. Yaşına göre çok iyi özellikleri var. Hem karakteriyle olsun, hem yeteneğiyle uzun yıllar hem ülke futboluna hem de kulübümüze hizmet edeceğini düşünüyorum. Biz de ağabeyleri olarak ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Umarım çok daha iyi yerlere gelir."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0