STSL | Yel kayadan ancak toz alır!

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanamayan Galatasaray, ligin 12. haftasında Kayserispor'a konuk oldu. Eksiklerin ve cezalıların çokluğu nedeniyle Galatasaray'ın 18 kişilik maç kadrosunu dolduramadığı maçta, Cimbom rakibini Onyekuru (2) ve Ömer Bayram'ın golleriyle 3-0 mağlup etti. 3 maç aranın ardından galip gelen Galatasaray, ligde puanını 23'e yükseltti. 

Sakatların ve cezalıların çok sayıda bulduğu Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasına Muslera, Ozan, Maicon, Serdar, Ömer, Mariano, Selçuk, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Sinan Gümüş ilk onbiriyle başladı. İki ekibinde kontrollü başladığı mücadelede, 16. dakikada Ömer Bayram'ın pasında çizgiye inen Feghouli'nin ortası auta çıktı. 18. dakikada Galatasaray, Onyekuru ile 1-0 öne geçti. Feghouli savunma arkasına koşu yaptı, rakibini ekarte ederek kaleye çaprazdan vurdu. Kaleciden dönen topu Onyekuru tamamladı ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 33. dakikada Galatasaray'da Feghouli, sarı kart gördü. 35. dakikada Sinan Gümüş ceza sahasında kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem pozisyonu devam ettirdi. 37. dakikada Galatasaray ikinci gole yaklaştı. Mariano sağ kanattan çizgiye inerek, içeriye doğru ortaladı. Savunmadan seken topta ceza sahası içinde Ömer Bayram vurdu ama top kaleci Muharrem'den döndü. İlk yarının sonlarında Mensah ceza sahası dışından kaleye sert vurdu, Muslera’nın bakışlarında top az farkla dışarıya gitti. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve Galatasaray soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

İkinci yarı da kontrollü başladı. 55. dakikada Galatasaray, Sinan ile 2. gole yaklaştı. Mariano'nun uzun pasında, Sinan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sinan'ın aşırtma vuruşunda kaleci başarılı oldu. 58. dakikada Ozan Kabak sarı kart gördü. 62. dakikada Şamil Çinaz ceza sahası dışından kaleye sert vurdu, Muslera gole izin vermedi. 75. dakikada Galatasaray, Onyekuru ile 2. golü buldu.Selçuk İnan savunma arkasına müthiş oynadı, Onyekuru birebirde Lopes’ten kurtuldu ve ceza sahasına girer girmez sert vurdu, top ağlarla buluştu. 83. dakikada Kayserispor'da Lopes ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve Kayserispor 10 kişi kaldı. 87. dakikada Galatasaray'da Feghouli oyundan çıktı yerine genç oyuncu Celil Yüksel oyuna dahil oldu. 88. dakikada Galatasaray, Ömer Bayram ile 3. golü buldu. Mariano'nun sağdan yaptığı ortada Ömer Bayram ceza sahası içinde yaptığı düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi. 90. dakikada Selçuk İnan çıktı yerine Yunus Akgün oyuna girdi. Maçın son dakikasında Muslera yerine de İsmail Çipe oyuna dahil oldu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, Kayseri deplasmanında 3-0 galibiyetle dönerek puanını 23'e yükseltti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0