Terim locada, Cengiz dernekte!

Derbide yaşanan olaylar sonrası 10 maç men cezası alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve 105 gün hak mahrumiyeti alan Başkan Mustafa Cengiz'in Atiker Konyaspor maçını nerede izleyeceği belli oldu.

Hürriyet'in haberine göre; Fatih Terim, Konya maçını stattaki locada, başkan Cengiz ise Levent’teki Galatasaraylılar Cemiyeti’nde izleyecek.. Galatasaray’da, Fenerbahçe derbisi sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle ceza alan Başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim, Konyaspor karşılaşmasını farklı yerlerde seyredecek.

Terim cezası nedeniyle karşılaşmayı Türk Telekom Stadyumu’ndaki locasında izlerken, aldığı hak mahrumiyeti cezası nedeniyle statta karşılaşmayı takip edemeyecek olan Mustafa Cengiz ise zorlu 90 dakikayı Levent’te bulunan Galatasaraylılar Cemiyeti’nde izleyecek. Cengiz, dernekte sarı kırmızılı kongre üyeleriyle de bir araya gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0