TSBSL | Engelsiz Aslanlar Balıkesir'de galip!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Mehmet Gülmez Sezonu beşinci hafta mücadelesinde Balıkesir Büyükşehir Belediye'yi 79-68 mağlup etti.

Takımımız karşılaşmaya Özgür Gürbulak - Gökhan Coşkun - Fikri Gündoğdu - İsmail Ar - Bulut Kodal beşiyle maça başladı. Maçın başında Gökhan’ın etkili performansıyla oyun üstünlüğünü ele alan takımımız, ilk çeyreği 15-10'luk önde geçti. İkinci çeyrekte hücumda çok etkili olan Engelsiz Aslanlar devreye 36-19 önde girdi. 

Dengeli geçen üçüncü çeyrekte Balıkesir’in farkı azaltma çabalarına basketleriyle yanıt veren takımımız, son çeyreğe 57-40'lık üstünlükle girerek farkı korudu. Son çeyrekte Balıkesir ekibi geri dönmeye çalışsa da takımımız izin vermedi ve sahadan 79-68'lik skorla galip ayrıldı. Engelsiz Aslanlar bu sonuçla ligdeki dördüncü galibiyetini aldı.

Takımımızda Özgür Gürbulak 40, Mehddi Ghorbani 16, Gökhan Coşkun 7, Bulut Kodal ve Fikri Gündoğdu 6, İsmail Ar ise 4 sayılık katkı verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0