TSBSL | Engelsiz Aslanlar beşinci galibiyetini aldı!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Mehmet Gülmez Sezonu altıncı hafta mücadelesinde Altınordu Belediyesi Engelliler Spor Kulübü'nü ağırladı ve sahadan 70-61’lik skorla galip ayrıldı.

Takımımız karşılaşmaya Özgür Gürbulak, Maşide Cesur, İsmail Ar, Mehdi Ghorbani, Bulut Kodal beşiyle başladı. Takımımız ilk çeyrekte özellikle Özgür’ün basketleriyle rakibine üstünlük kurdu ve ilk çeyreği  16-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte farkı açan takımımız,  devreye 39-26’lık üstünlükle girdi.

Üçüncü çeyrekte Fikri’nin isabetlerine İsmail ve Mehdi’nin de etkili oyunları eklenince takımımız farkı daha da açtı ve son çeyreğe 60-39 önde girdi. Son çeyrekte ise İzmir ekibi farkı oldukça indirse de Engelsiz Aslanlar mücadeleyi 70-61 kazanarak ligdeki beşinci galibiyetini elde etti.

Takımımız adına 22 sayı kaydeden Özgür en skorer isim olurken onu 12 sayı ile Fikri, 10'ar sayı ile İsmail ve Mehdi, 8 sayı ile Bulut, 6 sayı ile Gökhan ve 2 sayı ile Maşide takip etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0