TSBSL | Engelsiz Aslanlar rahat kazandı!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Mehmet Gülmez Sezonu dördüncü hafta mücadelesinde Bağcılar Belediye Engelliler Spor Kulübü'nü 64-45 mağlup etti.

Karşılaşmaya Özgür Gürbulak, Gökhan Coşkun, İsmail Ar, Fikri Gündoğdu, Bulut Kodal beşiyle başlayan takımımız, Özgür’ün dış atışları ve Bulut’un içerden bulduğu sayılarla maça iyi başladı ve ilk çeyreği 17-5 önde kapattı.. İlk çeyrekteki etkili oyununu ikinci çeyrekte de sürdüren Engelsiz Aslanlar, Özgür’ün üst üste bulduğu basketlerle farkı iyice arttırdı ve soyunma odasına 37-15’lik üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte Bağcılar Belediye, savunma sertliğini arttırınca takımımız hücumda zorlansa da İsmail’in devreye girmesiyle farkın tek haneye düşmedi ve takımımız son periyoda 46-33 önde girdi. Son çeyrekte Özgür ve Gökhan’ın oyunu yönlendirmesiyle Bulut etkili oldu ve takımımız, Bağcılar Belediye’nin geriye dönmesine izin vermeyerek mücadeleyi 64-45 kazandı.

Karşılaşmada 26 sayı ile oynayan Özgür Gürbulak takımımız adına en skorer isim olurken Bulut Kodal 16, İsmail Ar 10, Mehdi Ghorbani 6, Gökhan Coşkun 4 ve Fikri Gündoğdu 2 sayılık katkı verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0