UCL | Almanya'da kaybolduk!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. maçında deplasmanda Schalke'ye 2-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını oldukça zora soktu.

Takımımız karşılaşmaya Fernando Muslera - Mariano, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Martin Linnes - Ryan Donk, Badou Ndiaye, Younes Belhanda - Henry Onyekuru, Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş ilk on biriyle başladı. Maçın ilk pozisyonu bizden geldi; Mariano tacı savunma arkasına Rodrigues'e kullandı, Rodrigues çizgiye inip penaltı noktasındaki Onyekuru'ya verdi, şutu isabetsiz. 3. dakikada ise Fernando Muslera çok büyük bir hata yaparak ceza sahası içinde kontrol ettiği topu elinden kaçırdı, Burgstaller topu boş ağlara gönderdi. 16. dakikada Schalke'nin hücumda kaybettiği topta, Belhanda hızlı çıktı ve savunma arkasına nefis oynadı, Henry Onyekuru hareketlendi ama kaleci Nübel kalesini terkederek topu uzaklaştırdı. 20. dakika Embolo sağ kanattan içeriye doğru sert ortaladı, savunma ayak koydu. Dönen topta Harit net bir pozisyonda yakın mesafeden vurdu, top üstten dışarıya gitti. 22. dakikada Sinan Gümüş sağ çaprazdan hareketlendi, ceza sahasına girer girmez çaprazdan kaleye vurdu ama etkisiz. 27. dakikada ise inanılmaz bir pozisyondan faydalanamadık.Belhanda savunma arkasına müthiş bıraktı, Garry Rodrigues kaleciyle karşı karşıya pozisyonda ezbere bir vuruşla topu dışarı gönderdi. 38. dakikada Belhanda ön alanda kaleciye pres yaptı, hataya zorladı. Kalecinin hatası sonrasında top Sinan'a gelse de ağır kalınca savunma araya girdi. Schalke kalesinde değerlendiremediğimiz pozisyon sonrasında Alman ekibi tehlikeli geldi.  Rudy vurdu, direkten döndü. Uth’un şutunu Muslera çıkarttı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık Schalke 04 üstünlüğü ile sona erdi.

Takımımız ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı; Martin Linnes'in yerine Ömer Bayram oyuna dahil oldu. İkinci yarının hemen başında Sinan Gümüş soldan hareketlendi, topu rakip yarı alana taşıdı ama Garry Rodrigues’e pasında ofsayt bayrağı havada.. 3. dakikada  Rudy, 55. dakikada Stambouli yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. 57. dakikada Schalke'nin ikinci golü geldi. Schalke 04 hızlı geldi. Sağ kanattan çevrilen topta penaltı noktası üzerinde topla buluşan Uth sert vuruşla skoru 2-0'a taşıdı. 62. dakikada Garry Rodrigues kenara gelirken, Selçuk İnan oyuna dahil oldu. 71. dakikada ise Sinan Gümüş oyundan çıkarken, Muğdat Çelik oyuna dahil oldu.80. dakikada Serdar Aziz, 83. dakikada Muğdat Çelik yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Mücadelenin son 10 dakikası da iyice yavaşlayıp rölantiye dönünce skor değişmedi ve karşılaşma 2-0 Schalke 04'ün üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçların ardından Schalke puanını 8 yaparken, Galatasaray 4 puanda kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0