William D'avila: Belhanda Ocak ayında ayrılabilir..

Badou NDiaye’nin temsilcisi ve Belhanda için de satış yetkisi alan William D’avila, Senegalli oyuncuya verilen 5 maçlık ceza ve satışı için yetki belgesi aldığı Younes Belhanda hakkında Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu.

NDİAYE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR
“N’Diaye’ye verilen 5 maçlık cezayla ilgili söyleyebileceğimiz bir şey yok. Saygı duymak zorundayız; zaten bir maç gitti, 4 maç kaldı. Badou N’diaye artık bunu düşünmüyor; cezası bittikten sonra oynayacağı maçlarda daha iyi olmak üzerine konsantre oldu. Galatasaray’la bu sezon şampiyon olmak istiyor. Kendisi de zaten Türk Federasyonu’nun aldığı bu kararla ilgili yorum yapmak istemiyor. Karar böyle çıktı; artık geleceğe bakıyor. Bence Badou şu ana kadarki performansıyla son derece başarılı. İyi oynuyor. Antrenmanlarda çok çalışıyor. Ekstra çalışmalarını yapıyor. Bütün maçlarda en üst düzeydeki performansını sergiliyor. Net bir şekilde görüyorum. Herkes performansından çok memnun” 

BELHANDA OCAK AYINDA AYRILABİLİR
"Ben Younes Belhanda ile ilgili bir yetkiye sahibim. Şu ana kadar somut bir gelişme yok. Fakat Maicon ve Feghouli ile ilgili bir yetkim yok. Şunu söyleyebilirim ki Belhanda bir çok kulüp tarafından takip ediliyor. Şu anda tamamıyla Galatasaray'a konsantre olmuş durumda. Ama takdir edersiniz ki üst düzeyde bir futbolcu ve pek çok kulüp tarafından takip ediliyor. Bunların hepsini biliyorum. Zaten siz Galatasaray'da iyi performans sergiliyorsanız, bütün kulüplerin dikkatini çekersiniz. Belhanda şu anda eskiye oranla çok daha iyi bir performans sergiliyor. Galatasaray bu sezon da şampiyon olmak istiyor. Fakat kendisi için yeni bir başlangıcı, heyecanı ifade eden bir teklif görürse ve gelen teklif Galatasaray tarafından olumlu bulunursa, Belhanda ocakta ayrılabilir. Neden olmasın. En önemli şey herkesin kazanacağı bir teklifin geliyor olması. Şartlar olgunlaşırsa ocak ayında Belhanda ayrılabilir."

MONACO VE DORTMUND TAKİP EDİYOR
"Herkesi mutlu edebilecek bir teklif oluyorsa, daha önce de dediğim gibi herkesin kazanacağı bir formül oluyorsa ayrılacaktır. Belhanda iyi bir oyuncu ve bence hâlâ genç bir futbolcu. Monaco ve Borussia Dortmund'un Belhanda'nın son durumunu takip ettiğini söyleyebilirim. Evet doğru takip ediyorlar."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0