12 maçta sadece 2 galibiyet!

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında Portekiz temsilcisi Porto'ya sahasında 3-2 yenilen Galatasaray, grubunu üçüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde dört maç aradan sonra gol atabilen Galatasaray'da çarpıcı bir başka istatistik ise maç sonunda ortaya çıktı. Fatih Terim'in öğrencileri bu sezon son 12 resmi maçında sadece 2 kez kazanabildi! 

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında Portekiz temsilcisi Porto'ya sahasında 3-2 yenilen Galatasaray, grubunu üçüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı. Sarı-kırmızılılar son 12 resmi maçının sadece 2'sinde galip gelebildi. Galatasaray bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrıldı. Bu dönemde Süper Lig'de sadece Kayserispor maçını kazanan Galatasaray, Bursaspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor'la berabere kalıp, Evkur Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş'a yenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Schalke 04 ile evinde berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Alman ekibine deplasmanda mağlup oldu. Galatasaray, bu kulvarda Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda ve Porto'ya ise sahasında kaybetti. 

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Keçiörengücü ile yaptığı maçı kazandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0