185 milyon Dolarlık iki büyük müjde yakında!

Galatasaray yönetimi, forma sponsorluğu ve stat ismi konusunda camiaya büyük müjdeler vermeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılı yönetimin forma sponsorluğu için bir Katar firmasıyla, stat ismi konusunda ise bir Kazakistan firması ile görüşmeleri sürdürdüğü ve anlaşmanın yakın olduğu iddia ediliyor. Cimbom anlaşma sağlarsa iki firmadan 185 milyon dolar kazanacak. 

Sporx'in haberine göre; Gelecek sezon hem forma reklamı hem de stadın isim hakkı konusunda yeni anlaşma yapma hakkı kazanacak olan Galatasaray'da, Mustafa Cengiz yönetimi camiaya büyük müjdeler vermeye hazırlanıyor.

Gelen bilgilere göre Katar'dan bir firmayla forma anlaşması, Kazakistan'dan bir firmayla da stadın isim hakkı konusunda görüşmelerin sürdürdüğü ve el sıkışma aşamasına gelindiği öğrenildi. 

185 MiLYON DOLAR CEPTE
Galatasaray'ın kasasına forma için Katar firmasından yıllık 13 milyon dolar civarında bir girdi olacak. Anlaşmanın en az 3+2 yıllık olacağı belirtiliyor.

Aynı şekilde stat isim hakkı için de Kazakistan'dan bir firmayla 10 yıllığına 120 milyon dolar'lık bir anlaşma yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0