7DAYS EuroCup | Gruptan çıkma şansımız mucizelere kaldı.


Galatasaray, EuroCup A grubu 9. maçında AS Monaco ile deplasmanda karşılaştı. Üçüncü periyot dışında iyi bir oyun ortaya koyan Cimbom, karşılaşmadan 76-71 mağlup ayrıldı ve gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

İki takım da maça karşılıklı basketlerle başlarken ilk 5 dakika sonunda skor 7-8 Galatasaray lehineydi. Çeyreğin kalan bölümünde de iki takım dengeli oyununa devam edince ilk çeyrek 15-14 tamamlandı. İkinci çeyreğe Galatasaray, Zach Auguste'nin basketiyle başlarken ev sahibi ekip Hummer ile ikinci çeyreği açtı. Çeyrek boyunca iki takım da karşılıklı basketler bulunca ilk yarı
39-37 AS Monaco üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte AS Monaco hücumdaki ritmini devam ettirirken Galatasaray hücumda tıkanınca ev sahibi ekip çeyreğin 5 dakikası geride kalırken farkı 10'a kadar çıkardı, skor 63-53. Çeyreğin kalan bölümünde sadece Harrison ile üçlük bulan takımımız, AS Monaco'ya engel olamayınca fark daha da açıldı ve üçüncü periyot 63-46 tamamlandı. Dördüncü çeyreğe savunmada vites artırarak giren takımımız, çeyreğin 6 dakikası geride kalırken rakibine sadece 3 sayı imkanı verdi ve farkı 6'ya kadar indirdi, skor 65-59. Galatasaray, 26 saniye kala Harrison'ın çok uzaktan gönderdiği üçlükle farkı 2'ye kadar indirse de sonrasında Harrison'ın beşinci faulünü yapması ve Klobucar'ın kaçırdığı serbest atış üzerine sportmenlik dışı faul yapması ile karşılaşmadan 76-71 mağlup ayrıldı.

Takımımızın istatistikleri şu şekilde:










Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0