Abdurrahim Albayrak: Ocak ayında bir yapılanmaya gideceğiz

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Medipol Başakşehir maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ocak ayında bir yapılanmaya gidileceğini belirten Albayrak, yine şampiyon olacağımız da belirtti. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde...

OCAK AYINDA BİR YAPILANMAYA GİDECEĞİZ
Berabere kalarak puan farkını koruduk, şu an fark 8 puan. Son dakikalarda Onyekuru ile yakaladığımız fırsatı değerlendirebilseydik ya da ondan önce girdiğimiz net pozisyonları değerlendirebilseydik maçı kazanabilirdik. Maalesef atamadık. Önümüzde bir tane maç kaldı, Sivasspor ile oynayacağız. O maça hazırlanacağız, ondan sonra da ocak ayında bir yapılanmaya gideceğiz.

Garry Rodrigues’in kayarak müdahele yaptığı pozisyonunda adelesinde bir gerilme oldu. Ufak bir yırtık olabilir ya da olmayabilir. Tedbir amaçlı ikinci yarı oynatmadık. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Biz bugünkü maçı düşünerek hocamızla beraber soyunma odasına girdik. Hocamız güzel bir konuşma yaptı. Oynadıkları güzel futboldan dolayı ben de hocamızla beraber oyuncularımızı tebrik ettim. Bunu farklı yerlere çektiler daha sonra. Canları sağ olsun diyecek bir şey yok. Bizim bütün amacımız takımı bu maça hazırlamaktı. Bu maç için oyunculara moral vermeye çalışıyorduk. Bir art niyetimiz yoktu.  Soyunma odalarını karıştırmam, ben bu kulüpte 5 sene çalıştım o 5 yılda da şampiyon olduk. Bu altıncı senem, bu sene de inşallah şampiyon olacağız. O zaman bu konuşanlar üzülecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0