Can Korkmaz: Kolay bir maç olmadı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol karşısında aldığı galibiyetten sonra oyuncumuz Can Korkmaz, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kolay bir maç olmadığını belirten Can Korkmaz, önümüzdeki hafta Fenerbahçe'yle oynanacak olan maça taraftarları beklediklerini de belirtti. Can Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde...

BİZİM İÇİN KOLAY BİR MAÇ OLMADI
Açıkçası maçın başından itibaren zorlu geçeceğini biliyorduk. Maça 7-0 önde başladık ama sonrasında basit hatalar yaptık. Sakarya da bunu iyi değerlendirdi. Üçüncü periyotta yine aynı sertliği koyarsak bir noktadan sonra farkı açacağımızı düşünüyorduk nitekim böyle de oldu. Üçüncü çeyrekte baskıyı iyi kurduk ve kolay sayılarla farka gittik. Ancak bizim için çok kolay bir maç da olmadı.

Ligdeki her maç tabii ki çok önemli ancak Fenerbahçe maçını özellikle içeride oynayacağımız için bizim için çok önemli. Bütün seyircilerimizi salona bekliyoruz. Umarım Fenerbahçe’ye ilk yenilgisini tattırırız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0