Efe Güven: En büyük savaşı göstereceğiz

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, Botaş’ı 60-68 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra başantrenörümüz Efe Güven, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başantrenörümüz Efe Güven şu ifadeleri kullandı:

EN BÜYÜK SAVAŞI GÖSTERECEĞİZ
Bizim için çok önemli olan bir karşılaşmayı kazandık. Geçen hafta kaybettiğimiz Mersin maçı istemediğimiz ve aklımızda olmayan bir mağlubiyetti. Orada gösterdiğimiz kötü performansı, kötü oyunu ve yaptığımız basit hataları bugünkü maçta yapmadık. Bugünkü maçta oyuncularım çok ciddi bir karakter ortaya koydu. Tamam bu seneki durumumuz belli, bütçe sürekli bunlardan bahsediyoruz ama nihayetinde bunları unutup Galatasaray olduğumuzu hatırlamamız lazım. Biz Galatasaray’ız, o yüzden çıktığımız her karşılaşmada rakibimize kiminle oynadığını göstermemiz ve o doğrultuda elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstermemiz lazım. Bugün kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir aile ortamı var, takım içerisinde çok iyi bir arkadaşlık var, iyi bir takım olduk. Bir arada oynamaktan keyif alan oyuncularımız var. Sezon sonuna kadar da bu böyle devam edecek. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi, en büyük savaşı göstereceğiz. Taraftarlarımızdan sadece bizi desteklemekten bıkmamalarını istiyoruz. Biz onlarla daha güçlü ve kuvvetliyiz. Önümüzde artık yeni yıl var, yeni yıla galibiyet mutluluğuyla giriyoruz. Buradan tüm Galatasaray Ailesi’nin de yeni yılını kutluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0