Emre Akbaba: Kendime inancım tam

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, Akşam gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Kendine inancının tam olduğun belirten Emre, şanssız puan kayıpları yaşadığımızı da belirtti. Emre Akbaba'nın açıklamaları şu şekilde...

KENDİME İNANCIM VE GÜVENİM TAM
Maalesef sakatlık futbolun içinde var. Ben de böyle bir şanssızlık yaşadım. Ancak bu kötü süreçten daha da güçlenerek çıkacağım. Bana verilen programı harfi yen uyguluyorum. Uzun süre takımdan ayrı kaldım. Bu durum beni çok mutsuz ediyor. Ancak kendime inancım ve güvenim tam.

ŞANSSIZ PUAN KAYIPLARI YAŞADIK
Gerçekten çok şanssız puan kayıpları yaşadık. Alabileceğimiz maçlarda inanılmaz şanssız goller yedik. Ancak böyle dönemlerin mutlaka bir sonu oluyor. Puan farkı ne kadar olursa olsun ben sezonun ikinci yarısında büyük bir çıkış yapacağımızı düşünüyorum. Ben de takım arkadaşlarıma katılacağım. İşler zorlaştı ancak Galatasaray hiçbir zaman mücadeleyi bırakmaz. Sonuna kadar savaşını verir ve verecektir de.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0