Eurocup Women | Sarayın Sultanları kazanmaya devam ediyor!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women B Grubu altıncı maçında sahasında MBA Moskova'yı konuk etti. Sarayın Sultanları baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 59-45 kazanmayı başardı ve gruptaki beşinci galibiyetini aldı ve grubu lider tamamladı. Galatasaray, bu sonuçla üst üste sekizinci galibiyetini aldı.

Sarayın Sultanları maça Moriah Jefferson-Işıl Alben-Sinem Ataş-Farhiya Abdi-Victoria Macaulay beşiyle başladı. Oynadığı son 7 resmi maçı da kazanmayı başaran Galatasaray, MBA Moskova karşısında da taraftarının da desteğiyle maça iyi başladı ve ilk çeyreği 16-12 önde kapattı. İkinci çeyrekte de iyi oyununa devam eden Sarayın Sultanları, Grigalauskyte ve Macaulay'ın bulduğu sayılarla farkı açtı ve soyunma odasına 34-26 üstün giren taraf oldu. İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren Galatasaray, farkı bir ara çift hanelere kadar çıkardığı üçüncü çeyreği 45-36 önde kapattı. Son çeyrekte de oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, karşılaşmayı 59-45 kazanmayı başardı ve gruptaki beşinci galibiyetini alarak grubu lider tamamladı. Sarayın Sultanları resmi maçlardaki üst üste sekizinci galibiyetini aldı.

Takımımızın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0