Falcao için sıcak temas!

Kadrosuna devre arasında mutlak forvet oyuncusu takviyesi yapacak olan Galatasaray için akşam saatlerinde flaş bir iddia ortaya atıldı. Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da gündeme gelen son isim Monaco’dan ayrılması beklenen Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao oldu.

Ajansspor’da Özgür Sancar imzalı yer alan özel haberde; Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray forvet arayışlarına devam ediyor. Devre arasında forvet takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılı takımda Falcao gelişmesi yaşanıyor. Golcü futbolcunun transferi konusunda detaylara Ajansspor ulaştı. Fransız ekibi Monaco ile Galatasaray arasında ilk temaslar başlarken, Galatasaray bu transfer için koşulları öğrendi. 

Monaco, Falcao için bonservis bedeli talep etmezken, golcü futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralık olarak göndermek istiyor. Fransız ekibinin beklentisi ise Kolombiyalı futbolcunun maaşının karşılanması.. Falcao transferinde öne çıkan takım ise Galatasaray.. Galatasaray ise sponsorlar vasıtasıyla maaşını ödeyebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0