Fatih Terim, Porto maçı 11'ini belirledi!

Şampiyonlar Ligi son maçında Ali Sami Yen'de Porto'yu konuk edecek olan Galatasaray, galibiyet dışında bir sonucu düşünmüyor. Yoluna Avrupa Ligi'nde devam etmek isteyen sarı kırmızılar, zorlu mücadele öncesinde sahaya çıkacağı ilk 11'i belirledi.

beIN Sports'un haberine göre; Şampiyonlar Ligi D grubunun 6. ve son karşılaşmasında sahasında Porto'yu ağırlayacak temsilcimiz Galatasaray galibiyetten başka bir ihtimali düşünmüyor. Spor Toto Süper Lig'de üst üste istemediği sonuçlar alan sarı kırmızılılar Porto mücadelesiyle birlikte yükselişe geçmek istiyor. Topladığı 4 puanla grubun 3. sırasında yer alan Galatasaray, sahasında Porto'yu mağlup ettiği takdirde Schalke-Lokomotiv maçının sonucuna bakılmaksızın UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyecek. 

Öte yandan hafta sonu ligde Medipol Başakşehir ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan sarı kırmızılılarda oyuncular tamamıyla Porto mücadelesine konsantre olmuş durumda. Şampiyonlar Ligi'nde son 4 maçtır gol atamayan sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in ligde cezası sebebiyle faydalanamadığı Ryan Donk ve Badou Ndiaye gibi isimlere Portekiz temsilcisi karşısında şans vermesi bekleniyor. Terim'in defans hattında Linnes, Maicon, Ozan ve Nagatomo 4'lüsüne şans vermesi beklenirken, savunmanın önündeki üçlüyü de Fernando, Ndiaye ve Donk'tan oluşturacağı öğrenildi. Kanatlarda Gary Rodrigues ile birlikte Henry Onyekuru'yu oynatmayı planlayan Fatih Terim'in, ileri uçta ise 5 maç aradan sonra Çaykur Rizespor filelerini havalandıran Eren Derdiyok'a görev verme ihtimali son derece yüksek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0