Fernando Muslera: Avrupa'da devam edebilmek çok önemliydi

Galatasaray'ın Porto'ya 2-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından kaptan Fernando Muslera, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Sonuna kadar mücadele ettiğimizi belirten Muslera, Galatasaray için Avrupa'da devam etmenin önemli olduğunu da belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamaları şu şekilde... 

AVRUPA'DA DEVAM EDEBİLMEK ÇOK ÖNEMLİYDİ 
Uzun bir zamandır galip gelemiyorduk biliyorsunuz ligde de Şampiyonlar Ligi’nde de. O yüzden kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde oynadığımız bu maçta kazanmak istiyorduk. Porto zaten güçlü bir takım ama deplasmanda onları ne hale soktuğumuzu hepimiz iyi hatırlıyoruz. Kendi sahamızda bunu tekrardan başarabileceğimizi ve 3 puan alabileceğimizi biliyorduk. Bugün de o mantaliteyle sahaya çıkan bir Galatasaray vardı. Bir galibiyet, bir zaferle ayrılmak, tekrardan galibiyet serisine başlamak istiyorduk. Bu bir tek olmadı. Bütün takım arkadaşlarımla, taraftarımızla gurur duyuyorum. 90 dakika boyunca Galatasaray’ın nasıl bir takım olduğunu, neler yapabileceğini, kendi gücümüzü gösterdik. Sonuna kadar mücadele ettik. Ne yazık ki istediğimiz sonuç gelmedi. Bu şekilde oynamaya devam edelim karşımızda hiçbir rakip duramaz. O yüzden geleceğe ümitli bakıyoruz. Diğer taraftan Avrupa’ya devam ediyoruz. UEFA Avrupa Ligi de çok prestijli bir kupa. Orada olmak önemliydi. Avrupa’da devam edebilmek çok önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0