50 milyonluk ödeme!

Galatasaray’da yıl sonu nedeniyle kulübün kasasından önemli bir rakam çıktı.. Sarı kırmızıların vergi borçları için yaptığı ödeme ve Emre Akbaba transfer için Aytemiz Alanyaspor'a yaptığı ödeme ile kulübün kasasından 50 Milyon Lira'nın çıktığı öğrenildi. Cimbom'da ilerleyen günlerde futbolculara da ödeme yapılması bekleniyor. 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da yıl sonu nedeniyle kulübün kasasından önemli bir rakam çıktı. Sarı-kırmızılılar, vergi borçları ile beraber Emre Akbaba için Alanyaspor’a ödeme de yaptı. Kulübün kasasından geçtiğimiz günlerde 50 Milyon Lira çıktığı belirtildi. Galatasaray’ı yeni yılın ilk günlerinde de yine zorlu bir dönem bekliyor. Futbolculara verilen senetlerin zamanı geldiği için yaklaşık 100 milyon lira daha ödeme yapılması gerektiği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0