Garry Rodrigues: Oynadığımız oyunla gurur duyuyorum

Galatasaray'ın Porto'ya 2-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Garry Rodrigues, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ortaya konan performanstan ötürü gurur duyduğunu belirten Rodrigues, sonuçtan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Garry Rodrigues'in açıklamaları şu şekilde...

OYNADIĞIMIZ OYUNLA GURUR DUYUYORUM
Aldığımız sonuçtan dolayı tabii ki üzgünüm. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız son maçtı ve kazanmak istiyorduk. Bugün her zaman olduğu gibi inanılmaz bir Galatasaray taraftarı vardı. 90 dakika boyunca bizi her an destekleyen ve yanımızda olan bir taraftar vardı. Onları bugün mutlu etmek isterdik. Ancak bugün gösterdiğimiz performans ve oynadığımız oyunla gurur duyuyorum. Bugün takım olarak ortaya koyduğumuz ruh, mücadele ve mentalite geleceğe daha ümitle bakmamızı sağlıyor. Bundan sonra UEFA Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz. Orada gelebildiğimiz en iyi noktaya gelmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0