Göksenin Köksal: Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Galatasaray'da takım kaptanı Göksenin Köksal, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Taraftar desteğine çok ihtiyaçlarının olduğunu belirten kaptan, bu maçı kazanmak istediklerini de belirtti. Göksenin Köksal'ın açıklamaları şu şekilde...

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK TARAFTARINA SAHİBİZ
Bu bir derbi karşılaşması. Daha önce Abdi İpekçi’de Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız pek çok maçı kazanmıştık. İçeride oynamak bizim için bir avantaj. Avrupa’nın en büyük taraftarına sahibiz. Tabii ki kolay bir maç olmayacaktır, taraftarlarımızın altıncı adam olarak desteğine bu maçta çok ihtiyacımız olacaktır.

Zor bir maç olacak, Fenerbahçe şu ana kadar Eurleague’de sadece bir tane maç kaybetti. Çok derin bir kadroya sahipler. Tabii ki de Galatasaray – Fenerbahçe Beko karşılaşmasında favori diye bir durum söz konusu değil. Onlar EuroLeague’de final de oynasalar şampiyon da olsalar hiç önemli değil. Biz asla geri adım atmayız. Taraftarımızı arkamıza alıp maçı kazanmak istiyoruz.

Çok güzel bir yardım kampanyası. İnşallah burada çok güzel bir atmosferde bu kampanya gerçekleşecek. Bu kampanyanın böyle bir derbi maçında gerçekleşmesi de heyecan verici bir olay.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0