KBSL | Kayseri'den galibiyetle dönüyoruz!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi yedinci hafta mücadelesinde Kayseri Bellona Basketbol’a konuk oldu.Sarayın Sultanları baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 62-65 kazanmayı başardı ve üst üste beşinci galibiyetini aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Işıl Alben, Moriah Jefferson, Sinem Ataş, Farhiya Abdi, Victoria Macaulay ilk beşiyle başladı. Maça iyi başlayan Sarayın Sultanları ilk çeyreği 15-18 önde kapattı. İkinci çeyrekte de iyi oyununa devam eden Cimbom, farkı açtı ve soyunma odasına 27-38 önde girdi. İkinci yarıda rakibinin geri dönüş çabalarına izin vermeyen Galatasaray, üçüncü çeyreği 46-54 önde kapattı. Son çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan sarı kırmızılılar, sahadan 62-65 galip ayrılmayı başardı ve galibiyet serisini beş maça çıkardı.

Takımımızda istatistikler şöyle oluştu:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0