KBSL | Sarayın Sultanları, Bodrum'dan galibiyetle döndü!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi sekizinci haftasında Kırçiçeği Bodrum'a konuk oldu. Sarayın Sultanları baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 53-80 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı ve üst üste 7. galibiyetini aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Işıl Alben, Moriah Jefferson, Sinem Ataş, Farhiya Abdi, Victoria Macaulay ilk beşiyle başladı. Maça iyi başlayan Cimbom, daha ilk dakikadan oyun üstünlüğünü ele aldı ve ilk çeyreği 13-24 önde kapattı. İyi oyununa ikinci çeyrekte de devam eden Sarayın Sultanları, farkı iyice açtı ve soyunma odasına 28-45 üstün girdi. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan sarı kırmızılılar, üçüncü çeyreği 41-58 önde tamamladı. Son çeyrekte farkı daha da arttıran Galatasaray, Kırçiçeği Bodrum'u deplasmanda 53-80 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve üst üste 7 galibiyetini aldı.

Takımımızda istatistikler şöyle oluştu:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0