Levent Şahin: Geleceğe umutla bakmamızı sağladılar..

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında konuk olduğu TFF 2. Lig temsilcisi Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup eden Galatasaray'da, yardımcı antrenör Levent Şahin, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Görev verdikleri genç futbolcuların şanslarını iyi değerlendirdiğini söyleyen Şahin, mevcut koşullar doğrultusunda kendilerini özenle ağırlayan Keçiörengücü Kulübüne teşekkür etti.

SAKATLIK OLMAMASI SEVİNDİRİCİ
"Stat, saha zemini ve diğer unsurlar herkesin bildiği malum konular. İki takım için de sevindirici tek şey, bu zeminde sakatlığın olmamasıydı." 

GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLADILAR
"Şans verdiğimiz genç oyuncular bunu çok iyi değerlendirdi. Oyundan dolayı geleceğe umutla bakmamızı sağladıkları için onlara ayrı parantez açıp, hepsini tebrik ediyorum. Umarım ekran başındaki ve tribündeki futbolseverler de keyifli bir maç izlemişlerdir. Bu kulvarda yolumuza devam ediyoruz. Avantaj sağladık. İkinci maçta da bu yolda sonuna kadar devam etme adına gerekli skoru alırız diye düşünüyoruz." 

Levent Şahin, toplantıda Galatasaray Kulübünün, Kulüpler Birliği Vakfı toplantılarına katılmayacağını duyurmasıyla ilgili soruyu yanıtsız bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0