Luis Muriel için çarpıcı iddia!

Sezon başında Bafe Gomis'i gönderdikten sonra forvet rotasyonuna beklenen hamleyi yapamayan ve bu sezon hücum hattında ciddi sıkıntılar çeken Galatasaray'ın ara transfer döneminde ilk hamlesini bu pozisyona yapacağı herkesin malumu.. Ancak son günlerde ismi Galatasaray ile anılan Kolombiyalı oyuncu Luis Muriel için İspanyol basını oldukça çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi! 

Forvet eksikliği Galatasaray'a pahalıya mal olurken taraftarların beklediği müjdenin verileceği tarih belli oldu. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Sevilla ve Luis Muriel ile centilmenlik anlaşması yapan ve sessizliğini koruyan sarı-kırmızılı yönetim, Kolombiyalı golcüyü 24 Aralık Pazartesi günü açıklamayı planlıyor. Sevilla'nın 23 Aralık'ta oynayacağı Leganes maçından sonra Muriel'le ilgili resmi işlemler başlayacak. Yönetim de transfer işlemleri başladığı gün taraftara Muriel'le ilgili bir müjde vermeyi planlıyor. İşlemlerin uzamaması durumunda KAP'a yapılacak bildirim ise 2 Ocak Çarşamba günü olacak. Sevilla'nın forvetlerinden Andre Silva veya Ben Yedder'in sakatlanması halinde transferin tehlikeye girme ihtimali de bulunuyor.

Sevilla, 27 yaşındaki golcüyü yaz transfer döneminde Sampdoria'dan 21.5 milyon euro'ya kadrosuna kattı ancak İspanya'ya uyum sağlayamayan Muriel, bu sezon ligde 6 maçta forma şansı bulabildi ve 1 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0