Mariano: Galatasaray'ın her zaman Avrupa'da olması gerekiyor..

Şampiyonlar Ligi'nde grubunun son maçında yarın Porto ile karşılaşacak olan Galatasaray'da karşılaşma öncesi basın toplantısında Brezilyalı savunma oyuncusu Mariano açıklamalarda bulundu. Yarın taraftarın önünde zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Mariano, takım olarak Avrupa'da mücadele etmek istediklerini belirtti. Mariano'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

AVRUPA'DA OLMAMIZ GEREKİYOR
Porto ile yarın önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz gruptan çıkmayı garantilediler. Zorlu bir takım. Galatasaray'ın her zaman Avrupa'da olması lazım. Bunun bilincindeyiz. Yarınki maçta kazanacağımız puanların farkındayız. Galatasaray tarihinde Avrupa'da olmak var. Onun için elimizden geleni yapacağız. Diğer gruplara baktığımızda favoriler var ama bizde öyle değil. Herkesin favori göründüğü bir gruptu. Biz de elimizden geleni yaptık. Futbolda böyle şeyler var. Elimizde Avrupa Ligi var. Galatasaray'ın her zaman Avrupa'da olması gerekiyor. Yarın çıkıp, taraftarımızla güzel skor alıp Avrupa'da devam edeceğiz. 

Avrupa Ligi'nde yer alan takımlar ve Şampiyonlar Ligi'nden gidecek diğer takımları düşündüğümüz zaman iki turnuva arasında çok ciddi bir fark yer almıyor. İlk oynadığımız maçı kimse unutmasın. Şanssız bir gol yedik ve kaybettik. Önümüzde Avrupa Ligi var. Avrupa Ligi'nin Şampiyonlar Ligi'nden farkı yok. Avrupa Ligi'ni daha önce Sevilla ile kazandım. Galatasaray'ın da geçmişinde bu kupada şampiyonluk var. Orada devam edersek başarılı olacağımıza inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0