Origi'nin kiralanmasına Kloop engeli!

Sezon başında Bafetimbi Gomis'in ayrılmasının ardından forvet transferi yapmayan ve tamamlanmak üzere olan ilk yarıyı tabir-i caizse sancılarla geçiren Galatasaray'da forvet transferi için gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İngiltere kaynaklı çıkan haberlere göre Galatasaray, takımında fazla forma şansı bulamayan Divock Origi'nin peşini bırakmazken, Liverpool menajeri Jurgen Kloop transfere sıcak bakmıyor! 

ESPN'in kaynakları; bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Belçikalı forvet oyuncusu Origii hakkında teknik direktör Jürgen Klopp'un kararını açıkladı. Everton ile oynanan Merseyside Derbisi'nde son anlarda galibiyet golünü atan Origi, bu sezon sadece 3 maçta forma şansı bulabildi ve yedekte beklemekten oldukça şikayetçi.. FFP kıskacında olan Galatasaray, Origi'yi kiralamak için Liverpool'a teklif götürdü ama Klopp, Belçikalı oyuncunun Ada dışına çıkmasını istemiyor. Sarı kırmızılıların yaptığı son kiralama teklifi de reddedildi ancak Galatasaraylı yetkililerin ilerleyen dönemde oyuncuya "oynama garantisiyle" bir kez daha teklif yapacağı ifade edildi. 

Geçtiğimiz sezon Wolfsburg forması giyen Origi, Alman ekibinde 31 maçta görev yapmış ve 6 gol atmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0