ÖZEL HABER | Ozan Kabak'a beş yıllık sözleşme!

Sezon başında teknik direktör Fatih Terim'in kadroda üçüncü stoper olarak düşündüğü ve Maicon'un istikrarsız performansı sonrasında formayı verdiği 18 yaşındaki Ozan Kabak gösterdiği performansla hem tribünlerin hem de teknik heyetin takdirini kazandı. Süper Lig'de gerek derbiler, gerekse Şampiyonlar Ligi'nde büyük maçlarda ortaya koyduğu futbolla alkış alan Ozan Kabak için teknik direktör Fatih Terim'in onayını alan Galatasaray yönetimi harekete geçti.

18 yaşında olmasına rağmen gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve altyapı kategorilerinde olduğu gibi A takımda da Avrupa kulüpleri tarafından da takip edilmeye başlanan Ozan Kabak ile geçtiğimiz sene imzalanan 3 yıllık profesyonel sözleşme gelecek sene sona eriyor. Genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan 7.5 milyon Euro değerindeki serbest kalma maddesi ise, kendisini takip ettiği iddia edilen takımlar için oldukça cüzi bir miktar! Bunu gören ve olası tekliflere karşı elini güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in onayını alarak yıllık 200bin TL ücret alan genç oyuncunun sözleşmesinde bir takım iyileştirmeler yapmak için harekete geçti. 

2020 yılında sözleşmesi sona erecek olan 18 yaşındaki Ozan Kabak'ın sözleşmesi devre arasında ilk olarak 2024 yılına kadar uzatılacak ve genç oyuncunun yıllık maaşı 500bin TL'e çıkartılacak. Yapılacak zamla birlikte sözleşmedeki serbest kalma maddesi de sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere 30 milyon Euro olarak revize edilecek. 

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0